[pic=76_1235929812.jpg][pic=76_1235937235.jpg][pic=76_1235933856.jpg][pic=76_1235932653.jpg][pic=76_1235936490.jpg][pic=76_1235936292.jpg][pic=76_1235932462.jpg][pic=76_1235932364.jpg][pic=76_1235932230.jpg][pic=76_1235932068.jpg][pic=76_1235931915.jpg][pic=76_1235931785.jpg][pic=76_1235931117.jpg][pic=76_1235935077.jpg][pic=76_1235934992.jpg][pic=76_1235929620.jpg][pic=76_1235930201.jpg][pic=76_1235929574.jpg][pic=76_1235934849.jpg]VC heeft een schitterende prestatie neergezet. Het was lang geleden dat er nog zoveel supporters in het Pollet-stadion voor sfeer zorgden, net de grote dagen van KFC Herentals. De thuiskassier kon meer dan 500 kaartjes knippen.De leider domineerde de 1ste helft en halfweg scoorde Kenny Geudens zijn 15de van het seizoen, 0-1. VC Herentals voetbalde niet onaardig maar kon zelden dreigen. Ruststand 0-1.[b]Moedig VC gaat 10' voor affluiten tenonder[/b]Net na de rust kwam VC langszij, 1-1. De VC-aanhang geloofde er opnieuw in en moedigde het team naar hogere sferen aan. Mooi om horen en zien.Het mocht niet baten. De verlossende goal voor de leiders kwam er in de 83ste minuut toen Zefilho kon scoren, 1-2. [i][b]Extra verslag[/b] Kurt & Wendy Van Leemput/VC/ThalsFM.[/i]:De Pollet-boys zijn strijdend en eervol tenonder gegaan tegen leider Oosterzonen die tien minuten voor affluiten pas de winning goal kon scoren. Trainer Vloemans had zijn jongens met een gezonde agressie aan de wedstrijd laten beginnen. De bezoekers hadden het daar knap lastig mee en konden pas na een kwartier dreigen. Zefilho scoorde maar de vreugde bij geel-rood was van korte duur want het doelpunt werd correct afgekeurd wegens buitenspel. De eerstvolgende aanval van Oosterzonen leverde wel een geldig doelpunt op. Via een paar vlotte combinaties kwam de bal bij Geudens die vrijstaand doelman Van Den Schoor verschalkte. Het eerste gevaar van Herentals kwam van Benijts maar zijn kopbal kon Houdenaert niet verrassen. Na een mooie collectieve aanval kwam ’t Seyen in schietpositie maar via Haest verdween de bal in corner. Uit die hoekschop volgde een snelle counter van de thuisploeg, Kirsten legde breed op Benijts maar die besloot na een rush aan de verste paal naast. Veel meer konden beide ploegen in de eerste helft niet meer klaarspelen. Heylen vuurde tot twee keer toe een pegel af, één keer ging Van Den Schoor goed plat, de tweede keer hoefde dat zelfs niet. [b]Spannende 2de helft: inzet en agressie langs beide kanten, leider scoort in eindfase[/b]Aan het begin van de tweede helft kwam Wijnants in de plaats van Haest die zich blesseerde tijdens een duel. Herentals begon dubbel gemotiveerd aan die tweede helft en was al onmiddellijk gevaarlijk via Benijts die op de buitenkant van de paal besloot. De thuisploeg nam stilaan de match volledig in handen en kwam even later zelfs verdiend op gelijke hoogte. Kirsten Van Aerschot liep zich goed vrij en gaf doelman Houdenaert het nakijken. Luttele minuten later leverde een vrije trap van Wijnants geen verder doelgevaar op. De beste kansen bleven van rood-wit komen. Laeremans kon van dichtbij niet scoren maar werd eveneens afgevlagd wegens buitenspel. De verdediging van Herentals gaf geen krimp tot tien minuten voor affluiten even Zefilho uit het oog werd verloren. De kleine wendbare Braziliaan stak het leer keurig tegen de touwen en Herentals was eraan voor de moeite. Spijts enkele vervangingen wijzigde er niets meer aan het scoreverloop zodat Herentals opnieuw geen punten haalde maar met opgeheven hoofd het strijdtoneel kon verlaten. [b]VC moet blijven knokken voor de punten[/b]Volgende week wacht alweer een zeer moeilijke opdracht in Nieuwmoer. Het zal daarbij niet kunnen rekenen op John De Busser die een gele schorsingsdag uitzit. Jo Van Beek die tegen Oosterzonen niet speelde wegens werkverplichtingen zal allicht opnieuw van de partij zijn. Voor alle duidelijk, [b]de wedstrijd op Nieuwmoer is op zaterdagavond 7/3 om 20u[/b]. De supportersclub zal voor deze wedstrijd een bus organiseren. Gegadigden kunnen zich inschrijven bij [b]Kurt Van Leemput op het nummer 0476/75 57 59 [/b]of via email vcherentals@skynet.be . Vertrek is voorzien rond 18u15 aan het VC-stadion.